Generel info

Bakkely er en naturbørnehave beliggende i Stilling ved Skanderborg. Vi har plads til ca. 28 børn i alderen 3 – 6 år, og har gennem årene modtaget børn fra hele Skanderborg kommune, blandt andet midtbyen, Stilling, Hørning, Virring, Fruering, Mesing mv. Da vi ligge godt i forhold til en del pendlere, har vi også haft børn fra Odder og Aarhus kommune.

Vi modtager børn fra den måned de er fyldt 3 år, eller efter aftale.

Der gives søskenderabat, og der kan på lige fod med andre institutioner søges om friplads. (Se regler for friplads på Skanderborg Kommunes hjemmeside)  Det er vores mål, at følge det kommunale prisniveau for børnepasning.

Ønsker du mere information omkring børnehaven, så kig rundt på siden, eller kontakt vores Daglige leder Evy Rye.

Åbningstider

Vi gør hvad vi kan, for at være tilgængelige, når forældrene har brug for pasning, men vigtigst for os er, at opretholde den gode normering for børnene med faste voksne, aktiviteter, nærvær og tryghed i vante rammer.

Åbningstiderne i Bakkely er følgende:
Mandag – torsdag: kl. 6.30-17.00
Fredag: kl. 6.30-16.00

Bakkely har følgende lukkedage uden mulighed for pasning:

– Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
– Grundlovsdag
– De 3 dage inden Påske
– Juleaftensdag
– Dagene mellem jul og nytår
– Nytårsaftensdag
Sommerferie:
2024: Ugerne 28, 29, 30
2025: Ugerne 28, 29, 30

I uge 7 og 42 har børnehaven åbent med pasning i Bakkely.  Her vil der være kapacitet til 15 børn, efter forudgående tilmelding til lederen. Pasningen vil blive foretager af de faste voksne.

Åben børnehave

Bakkely er en naturbørnehave i smukke omgivelser og vi er stolte af vores børnehave. Derfor vil vi bla. gerne have besøg af dagplejen og andre børneinstitutioner.  Det er altid spændende at møde kollegaer og udveksle tanker og ideer. I er altid velkommen til at kigge forbi, men det er en god idé at ringe først, da vi ofte er på tur.

Vi kan også altid anbefale en tur til Bakkely resteplads, der ligger lige ved siden af børnehaven. Her kan man nyde den fantastiske udsigt over Pilbrodalen, mens man spiser sin madpakke eller en kop kaffe.

Indskrivning og optagelse

Når evt. kommende forældre kontakter børnehaven, sender vi informationsmateriale og opfordre til at de besøger Bakkely sammen med deres barn. Efter ansøgning om optagelse, modtager forældrene svar med forventet start dato. Den endelig bekræftelse gives senest en måned før opstart.
Vi forventer at forældre og barn besøger Bakkely ca. 1- 2 uger før opstart, hvor nærmere forhold om indkøring aftales.

Ansøgning om optagelse sker på en blanket, som du kan rekvirere her på hjemmesiden eller ved at kontakte børnehaveleder Evy enten på tlf. nr. 86 51 15 67 eller pr. mail: bakkely@outlook.dk

Andre sider der kunne være relevante:
Skriv dit barn op  |  Sådan finder I os  |  Personale  |  Bestyrelsen